«Ο μπαμπάς λείπει σε ταξίδι για δουλειές»

Βιωματικό εργαστήριο Δραματοθεραπείας πάνω στην απουσία του πατέρα

 

«Ένα παιδί ατενίζει το πέλαγος. Με μάτια ορθάνοιχτα αναζητά τον πατέρα. Στην προσπάθειά του να νοηματοδοτήσει αυτό τον κόσμο, ο πατέρας, πρέπει να μπορεί να μεταδώσει την επιθυμία, να μιλήσει για το μέλλον, να καταστήσει το Παιδί αληθινό κληρονόμο για να μπορέσει να παραλάβει ένα νόημα για τον κόσμο, αλλά και να ανακαλύψει καινούργια νοήματα, καινούργιους κόσμους νοήματος…»

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Εισαγωγικό σεμινάριο Χοροκινητικής Θεραπείας: Κινήσου, Παίξε, Εξερεύνησε  

 

Η άερτον διοργανώνει ένα σεμινάριο γνωριμίας με την Χοροκινητική Θεραπεία!

 

Ψυχαναλυτικό Βήμα: "Η μητρική παρουσία κατά την ψυχαναλυτική διαδικασία"

 

Ο κύκλος ψυχαναλυτικών διαλέξεων "ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΗΜΑ" της  άερτον - ψυχολογικές υπηρεσίες  συνεχίζεται με την ομιλία της ψυχιάτρου Σταυρούλας Μπεράτη, που θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 

Ψυχόδραμα: Ψυχοθεραπεία επί Σκηνής

Ανοιχτό Βιωματικό Σεμινάριο

 

Γνωρίστε το Ψυχόδραμα μέσα από ένα 3ωρο βιωματικό σεμινάριο στο χώρο της άερτον.

 

Το ψυχόδραμα είναι μια μέθοδος ομαδικής ψυχοθεραπείας που επιτρέπει την έκφραση μέσω της δράσης. Απευθύνεται σε όποιον θέλει να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και να αναπτύξει τις σχέσεις του με τους άλλους.

16 Μαρτίου 2019

Εργαστήριο Χοροκινητικής Θεραπείας: Σώμα και Φύλο σε Κίνηση

 

Η άερτον διοργανώνει ένα βιωματικό εργαστήριο το Σάββατο 16/3, με στόχο τη διερεύνηση της ταυτότητας φύλου μέσα από την Χοροκινητική θεραπεία!

Ψυχαναλυτικό Βήμα: "Ψυχωτικές vs Νευρωτικές Διαδικασίες: Η μεταψυχολογία στην κλινική πρακτική"

 

Ο κύκλος ψυχαναλυτικών διαλέξεων "ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΗΜΑ" της  άερτον - ψυχολογικές υπηρεσίες  συνεχίζεται με την ομιλία του εκπαιδευτή ψυχαναλυτή και συγγραφέα Βασίλη Μαούτσου , που θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00.

Ψυχαναλυτικό Βήμα: "Οι ψυχικές άμυνες και οι λειτουργίες τους"

 

Ο κύκλος ψυχαναλυτικών διαλέξεων "ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΗΜΑ" της  άερτον - ψυχολογικές υπηρεσίες  συνεχίζεται με την ομιλία του ψυχιάτρου και διδάσκοντος ψυχαναλυτή Ιωάννη Βαρτζόπουλου , που θα γίνει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00.

Ψυχαναλυτικό Βήμα: "Το ψυχαναλυτικόν ψυχόδραμα"

 

Ο κύκλος ψυχαναλυτικών διαλέξεων "ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΗΜΑ" της  άερτον - ψυχολογικές υπηρεσίες  συνεχίζεται με την ομιλία του κλινικού ψυχολόγου και ψυχοδραματιστή Νίκου Τάκη , που θα γίνει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00.

Κύκλος υποστηρικτικών συναντήσεων μαθητών της Γ’ Λυκείου

 

Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, θα ξεκινήσει στην άερτον - ψυχολογικές υπηρεσίες ένας κύκλος υποστηρικτικών συναντήσεων για μαθητές της Γ’ Λυκείου, με κεντρική ιδέα τη διαχείριση του άγχους των Πανελληνίων.

 

 Nέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

«Αναλύοντας το τι και το πώς στην ψυχοδυναμική θεραπευτική διαδικασία»

 

Η άερτον - ψυχολογικές υπηρεσίες εγκαινιάζει το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με εισηγήτρια την ψυχαναλύτρια Αθηνά Βούλγαρη με θέμα:

«Αναλύοντας το τι και το πώς στην ψυχοδυναμική θεραπευτική διαδικασία».