Ομάδα Ψυχοδράματος

 

Στην άερτον - ψυχολογικές υπηρεσίες πραγματοποιείται τακτική Ομάδα Ψυχοδράματος. Οι συναντήσεις γίνονται κάθε Τετάρτη στις 20:00, στον χώρο της άερτον, Τσόχα 23 (Αμπελόκηποι). Την ομάδα συντονίζουν ο Ανδρέας Αντωνίου, ψυχοδραματιστής - εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και η Ρουσσάκη Έλλη, ψυχοδραματίστρια - καθηγήτρια φυσικής αγωγής.

 

"Ελάτε να δράσουμε, να ψάξουμε, να αναγνωρίσουμε, να εκφράσουμε, να αναζητήσουμε, να ζωγραφίσουμε, να παίξουμε, να φανταστούμε, να δημιουργήσουμε, να γελάσουμε, να στηρίξουμε, να νοιώσουμε, να φωνάξουμε, να ακούσουμε, να αισθανθούμε, να αγκαλιάσουμε, να μοιραστούμε και να "ζήσουμε" (με) τα συναισθήματά μας."

 

Λίγα λόγια για το ψυχόδραμα

Το ψυχόδραμα (=η δράση της ψυχής) είναι μια ψυχοθεραπευτική μέθοδος ομαδικής εμπειρίας που βασίζεται στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και του αυθορμητισμού. Ιδρυτής του ψυχοδράματος ήταν ο ψυχίατρος Jacob Moreno (1889-1974), ένας από τους πρωτοπόρους της ομαδικής ψυχοθεραπείας.

Μέσω του ψυχοδράματος ο καθένας παίρνει ρόλους, μοιράζεται με την ομάδα βιώματα και εμπειρίες, συνδέεται και ταυτίζεται με τα υπόλοιπα μέλη μέσα στ ένα φιλικό και ασφαλές πλαίσιο.

 

Σε ποιον απευθύνεται η ομάδα

Στην ομάδα μπορεί να έρθει οποιοσδήποτε θέλει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του, να βελτιώσει τις διαπροσωπικές του σχέσεις, να διερευνήσει τον εαυτό του. Καθένας μπορεί να βιώσει μια μοναδική εμπειρία ενδυνάμωσης και αλήθειας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο 2107229567 ή στο info@aerton.gr