Γραμμή Υποστήριξης για Έφηβους Μαθητές Λυκείου

Μέσα από τη συνεργασία μας με μαθητές, γονείς και φροντιστήρια έχει καταστεί εμφανής η ανάγκη για συστηματική υποστήριξη με στόχο την πρόληψη και τη διαχείριση του άγχους των μαθητών. Η άερτον ανταποκρινόμενη στην ευθύνη της ως εταιρεία παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών έρχεται να απαντήσει σε αυτή την ανάγκη.

Στη δύσκολη μεταβατική περίοδο της εφηβείας, έρχεται να προστεθεί το άγχος για τις εξετάσεις και την επίδοση στα μαθήματα. Έτσι, είναι πολύ σημαντικό οι έφηβοι-μαθητές να μπορούν να έχουν την απαραίτητη υποστήριξη για τη διαχείριση αυτών των δυσκολιών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Στο πλαίσιο αυτό παρέχουμε δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη στους εφήβους- μαθητές μέσω της ειδικής τηλεφωνικής γραμμής της άερτον. Καλώντας στο 210-7229567 από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 12.00 έως 20.00, οι μαθητές μπορούν ανώνυμα να μιλήσουν για τα θέματα που τους απασχολούν. Βασικός σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους εφήβους να διαχειριστούν λειτουργικά το άγχος που συνδέεται με την επίδοση στις εξετάσεις και τα μαθήματα, αλλά και ό,τι άλλο τους προβληματίζει.

 

 

 

Έλα στην ομάδα!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για λεπτομέρειες και διευκρινήσεις.

inps