Μιχαλακοπούλου 39 Αθήνα 11528

Contact us

info@aerton.gr

Τι είναι και πώς λειτουργεί

Εκτός από το παραδοσιακό ψυχοθεραπευτικό πλαίσιο της συνάντησης πρόσωπο με πρόσωπο στο γραφείο του θεραπευτή, η εξέλιξη της τεχνολογίας μας επιτρέπει να βοηθήσουμε ανθρώπους για τους οποίους η επίσκεψη στο γραφείο του ψυχολόγου είναι δύσκολη. Μέσω του προγράμματος Skype μπορούμε να κάνουμε τη συνεδρία μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, online.

Τα οφέλη που μπορεί να παρέχει η online ψυχοθεραπεία είναι τα ίδια με αυτά της παραδοσιακής, πρόσωπο με πρόσωπο ψυχοθεραπείας: η αίσθηση της διαρκούς  υποστήριξης, της πλήρους αποδοχής και βαθιάς κατανόησης.

Η κλινική μας εμπειρία επιβεβαιώνει τα ερευνητικά δεδομένα: η ψυχοθεραπεία μέσω Skype αναγνωρίζεται διεθνώς ως έγκυρος και αξιόπιστος τρόπος διεξαγωγής θεραπείας, εξίσου αποτελεσματικός με την πρόσωπο με πρόσωπο συνεδρία.

Για ποιους λόγους να αναζητήσει κάποιος ψυχοθεραπεία μέσω Skype

  • Μπορεί να μένει σε απομακρυσμένη ή απομονωμένη περιοχή της χώρας. Η πρόσβαση στον ψυχοθεραπευτή γίνεται εύκολη και χωρίς επιπλέον κόστος.
  • Μπορεί να μένει στο εξωτερικό αλλά να θέλει να επικοινωνεί με τον θεραπευτή ή τη θεραπεύτριά του στη γλώσσα του.
  • Μπορεί για λόγους υγείας να έχει προβλήματα στη μετακίνηση.

Για να ενημερωθείτε για την ψυχοθεραπεία μέσω Skype και να κλείσετε ραντεβού, καλέστε στο 2107294014 (9 π.μ. – 5 μ.μ.) ή στείλτε μας email στο info@aerton.gr.

Donald Winnicott